Digital Agency

WEB DESIGN/LOGO DESIGN/HOSTING

Suntem aici s─â ├«╚Ťi transform─âm visul ├«n realitate digital─â

De la conceptul ini╚Ťial ╚Öi designul personalizat p├ón─â la dezvoltare ╚Öi lansare, te ghid─âm ├«n fiecare pas al drumului pentru a ne asigura c─â site-ul t─âu este o reflec╚Ťie autentic─â a brandului t─âu ╚Öi atrage audien╚Ťa dorit─â.

GDPR

POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR┬áÔÇô S.C. MAD PRO WOOD S.R.L.

Incep├ónd cu data de 25.05.2018 devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi privind libera circula╚Ťie a acestor date, cunoscut ╚Öi sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation).

S.C. MAD PRO WOOD S.R.L. trateaza cu seriozitate protec╚Ťia datelor dumneavoastr─â╚Öi doreste s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi confortabil atunci c├ónd ne vizita╚Ťi la sediile noastre. Protec╚Ťia confiden╚Ťialit─â╚Ťii cu privire la colectarea, prelucrarea ╚Öi utilizarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal reprezint─â o preocupare important─â pentru noi, de care ╚Ťinem cont cu mare aten╚Ťie ├«n procesele noastre economice, respect├ónd, desigur, toate cerin╚Ťele legale.

  1. Informa╚Ťii generale

1.1. Operatorul de date

Operatorul care proceseaz─â datele cu caracter personal este:

S.C. MAD PRO WOOD S.R.L.

CUI :  44394446 J16/1471/2021

Sediu social: Comuna Bucovat, Judet Dolj, nr.936

1.2. Responsabilul cu protec╚Ťia datelor (DPO)

Adrian Giurgiteanu

Telefon: 0770948638

Email:┬á[email protected]

  1. Ce sunt datele cu caracter personal?

ÔÇ×Date cu caracter personalÔÇŁ ├«nseamn─â orice informa┼úii privind o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â (ÔÇ×persoana vizat─âÔÇŁ) ├«n special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un num─âr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identit─â┼úii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

  1. Ce înseamnă prelucrarea datelor cu caracter personal și ce date sunt prelucrate de S.C. MAD PRO WOOD S.R.L. ?

┬áÔÇ×PrelucrareÔÇŁ ├«nseamn─â orice opera┼úiune sau set de opera┼úiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau f─âr─â utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, ├«nregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozi┼úie ├«n orice alt mod, alinierea sau combinarea, restric┼úionarea, ┼čtergerea sau distrugerea.

S.C. MAD PRO WOOD S.R.L. colectează următoarele date (cu titlu informativ):

ÔÇô date de identificare: numele, prenumele, CNP, seria ╚Öi num─ârul actului de identitate ╚Öi alte informa╚Ťii con╚Ťinute de acestea, adresa de coresponden╚Ť─â, adresa de email, num─ârul de telefon;

ÔÇô semn─âtura clientului ╚Öi a angajatului;

ÔÇô datele personale ale angajatilor prin prisma rela╚Ťiilor angajat-angajator: adeverin╚Ťe de salar, concedii medicale, adeverin╚Ťe medicale, carte de munc─â, fi╚Öe de evaluare profesional─â;

ÔÇô alte informa╚Ťii care deriv─â ├«n urma prelucr─ârilor efectuate de┬áS.C. MAD PRO WOOD S.R.L., cum ar fi: identificatorul unic generat la nivel de┬áS.C. MAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬ápentru fiecare client ├«n parte, istoricul contractual, istoricul financiar, informa╚Ťii specifice despre serviciile contractate de la┬áS.C. MAD PRO WOOD S.R.L.┬á╚Öi despre felul ├«n care clientul le-a utilizat;

ÔÇô coresponden╚Ťa electronic─â cu clientul, adresa IP/MAC in momentul accesarii website-ului sau a serviciilor digitale ale┬áS.C. MAD PRO WOOD S.R.L.┬á┬á;

ÔÇô cookies de design (wodpress cookies necesare pentru ca website-ul sa functioneze) si cookies optionale de analiza (Google Analytics cookies:_ga si _gid care sunt folosite pentru identificarea user-ilor).

Ce sunt cookie-urile și cum sunt acestea utilizate?
Cookie-urile sunt fi╚Öiere de mici dimensiuni, alc─âtuite ├«n general dintr-un ╚Öir de caractere, sau p─âr╚Ťi dintr-un fi╚Öier, care la accesarea unui site sunt salvate ├«n browser-ul utilizat de c─âtre calculatorul, telefonul, tableta sau orice alt dispozitiv prin care se acceseaz─â on-line respectivul site. La fiecare accesare ulterioar─â a site-ului browser-ul utilizat trimite c─âtre server-ul respectivului site acest fi╚Öier, ├«n scopul de a permite identificarea unui vizitator care a revenit pe site.

├Än general, site-urile folosesc cookie-uri pentru a facilita oferirea c─âtre vizitatori a unor func╚Ťionalit─â╚Ťi care nu pot fi asigurate ├«n lipsa acestora de protocolul http, protocol de tip text care este cel mai des utilizat pentru accesarea informa╚Ťiilor on-line de pe servere web (www). Aceste func╚Ťionalit─â╚Ťi constau ├«n managementul sesiunilor utilizatorilor, p─âstrarea unei sesiuni autentificate, p─âstrarea preferin╚Ťelor pe o pagin─â vizitat─â (de exemplu, aspecte legate de func╚Ťionalitatea sau de afi╚Öarea grafic─â a paginilor), p─âstrarea produselor ├«ntr-un co╚Ö de cump─âr─âturi ╚Öi altele.

Când o persoană accesează site-ul ca vizitator, un cookie este trimis către browser-ul său de internet și salvat pe hard-disk-ul computerului său, dar aceasta poate bloca salvarea cookie-urilor prin modificarea setărilor browser-ului său.

Cookie-urile pot stoca informa╚Ťii ce au un caracter personal (de exemplu, cod de identificare al vizitatorului, preferin╚Ťe personalizate sau un istoric al paginilor vizitate). Aceste informa╚Ťii nu sunt generate de cookie-uri, ci de c─âtre vizitator, ├«n momentul ├«n care acesta completeaz─â formularele on-line, se ├«nregistreaz─â pe site, utilizeaz─â sisteme de pl─â╚Ťi electronice etc. De╚Öi cookie-urile sunt stocate ├«n memoria calculatorului, telefonului, tabletei sau a oric─ârui alt dispozitiv utilizat pentru accesarea unui site, cookie-urile nu pot accesa sau citi alte informa╚Ťii stocate ├«n respectivul dispozitiv.

Cookie-urile nu sunt viru╚Öi, nu sunt compilate sub form─â de cod ╚Öi nu pot fi executate. ├Än consecin╚Ť─â, acestea nu se pot auto-copia, nu se pot r─âsp├óndi ├«n alte re╚Ťele pentru a genera anumite ac╚Ťiuni ╚Öi nu pot fi utilizate pentru r─âsp├óndirea de viru╚Öi.

├Än func╚Ťie de durat─â, cookie-urile pot fi cookie-uri de sesiune sau cookie-uri permanente.
Cookie-urile de sesiune au o durat─â de stocare temporar─â, limitat─â doar la durata sesiunii ├«n care un anumit vizitator acceseaz─â site-ul. La momentul ├«nchiderii sesiunii sau a browser-ului, toate informa╚Ťiile stocate sunt ╚Öterse.
Cookie-urile permanente sunt stocate în dispozitivul utilizat de către vizitator și nu sunt șterse la momentul închiderii sesiunii sau a browser-ului.

Browser-ele web ofer─â func╚Ťionalit─â╚Ťi de setare a nivelului de securitate a informa╚Ťiilor, permi╚Ť├ónd vizitatorilor s─â opteze ca preferin╚Ťele lor s─â nu fie ├«nregistrate, astfel c─â se poate bloca utilizarea oric─ârui cookie prin modificarea set─ârilor browser-ului.┬áPentru a utiliza facilit─â╚Ťile de setare a nivelului de acceptare a cookie-urilor, ├«n majoritatea cazurilor se acceseaz─â sec╚Ťiunea ÔÇ×Set─âriÔÇŁ / ÔÇ×Internet optionsÔÇŁ, sub-sec╚Ťiunea ÔÇ×Confiden╚Ťialitate ╚Öi securitateÔÇŁ / ÔÇ×PrivacyÔÇŁ din meniul de browser (├«n func╚Ťie de browser-ul utilizat).

Dezactivarea op╚Ťiunii de acceptare a cookie-urilor poate avea ca implica╚Ťii imposibilitatea acces─ârii unora dintre cele mai importante sec╚Ťiuni ale site-ului. Din acest motiv este recomandabil─â acceptarea cookie-urilor apar╚Ťin├ónd site-urilor pe care le considera╚Ťi de ├«ncredere. ├Än orice moment dori╚Ťi ave╚Ťi posibilitatea de a ╚Öterge cookie-urile stocate ├«n dispozitivul pe care ├«l utiliza╚Ťi, acces├ónd sec╚Ťiunea ÔÇ×Set─âriÔÇŁ / ÔÇ×SafetyÔÇŁ, sub-sec╚Ťiunea ÔÇ×Confiden╚Ťialitate ╚Öi securitateÔÇŁ / ÔÇ×Delete browsing historyÔÇŁ din meniul de browser (├«n func╚Ťie de browser-ul utilizat).

  1. De unde sunt ob╚Ťinute datele cu caracter personal pe care le prelucreaz─âC. MAD PRO WOOD┬á S.R.L.?

MAD PRO WOOD S.R.L.┬áprelucreaz─â date cu caracter personal referitoare la Client, la mandatarii Clientului, legali sau conven╚Ťionali, precum ╚Öi la persoanele ale c─âror date sunt furnizate de c─âtre Client lui┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬á├«n vederea ob╚Ťinerii unui produs sau a realiz─ârii unei opera╚Ťiuni/prest─âri de serviciu. Persoanele fizice ale c─âror date cu caracter personal sunt prelucrate poart─â denumirea de ÔÇ×Persoane vizateÔÇŁ.

MAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬áse adreseaz─â urm─âtoarelor persoane vizate: angaja╚Ťi proprii, clien╚Ťi (chiar ╚Öi dup─â ├«ncetarea rela╚Ťiei contractuale), clien╚Ťii poten╚Ťiali, candida╚Ťii care doresc s─â se angajeze ├«n cadrul┬áMAD PRO WOOD S.R.L.┬áDatele sunt ob╚Ťinute direct de la Client ╚Öi/sau de la un ├«mputernicit al Clientului (├«n momentul ├«n care se completeaz─â formulare sau documente ale┬áMAD PRO WOOD S.R.L.). De asemenea,┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬ápoate ob╚Ťine datele de mai sus ╚Öi prin consultarea unor surse externe (institu╚Ťii ╚Öi autorit─â╚Ťi publice, registre publice, baze de date electronice, informa╚Ťii disponibile ├«n mediul online sau ter╚Ťi abilita╚Ťi).

  1. În ce scopuri prelucreazăMAD PRO WOOD S.R.L. date cu caracter personal?

Scopurile pentru care MAD PRO WOOD  S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal sunt:

ÔÇô furnizarea servicii prin intermediul tututor canalelor disponibile ├«n acest sens (loca╚Ťii fizice, telefon, etc.);

ÔÇô efectuarea unor activit─â╚Ťi de gestiune economic─â, financiar─â╚Öi/sau administrativ─â ├«n┬áMAD PRO WOOD S.R.L.;

ÔÇô centralizarea opera╚Ťiunilor ╚Öi men╚Ťinerea unei baza de date interne ├«n care s─â fie stocate informa╚Ťiile cu privire la persoanele vizate, pentru a putea fi utilizate de c─âtre departamentele ╚Öi structurile┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬á├«n activit─â╚Ťile acestora;

ÔÇô contactarea Clientului/altei persoane vizate prin intermediul mijloacelor de comunicare cu scopul de a-i aduce la cuno╚Ötin╚Ť─â/notifica informa╚Ťii despre serviciile contractate;

ÔÇô furnizarea de servicii suport pentru solicit─ârile Clientului/persoanei vizate ├«n loca╚Ťiile fizice ale┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L., c├ót ╚Öi prin intermediul mijloacelor de comunicare (telefon);

ÔÇô crearea sau analizarea de profiluri privind angaja╚Ťii sau clien╚Ťii;

ÔÇô efectuarea de analize interne (incluz├ónd analize statistice), at├ót cu privire la produse/servicii, c├ót ╚Öi cu privire la portofoliul de clien╚Ťi;

ÔÇô arhivarea at├ót ├«n format fizic c├ót ╚Öi electronic a documentelor;

ÔÇô solu╚Ťionarea litigiilor, investiga╚Ťiilor sau oric─âror alte peti╚Ťii/pl├óngeri/solicit─âri la care┬áMAD PRO WOOD S.R.L.┬áeste parte;

ÔÇô gestionarea sistemelor de comunica╚Ťii ╚Öi IT (realizarea auditurilor de securitate, emiterea de rapoarte c─âtre institu╚Ťiile abilitate, repararea unor erori de sistem);

ÔÇô pentru ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor legale (├«ntocmirea actelor salariale, raportarea la institu╚Ťiile publice ├«ndrept─â╚Ťite).

  1. În ce temeiuri prelucreazăMAD PRO WOOD  S.R.L. date cu caracter personal?

MAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬áprelucreaz─â datele cu caracter personal ├«n scopurile men╚Ťionate mai sus, ├«n baza urm─âtoarelor temeiuri:

ÔÇô ├«n baza consim╚Ť─âm├óntului Clientului, acordat ├«n mod explicit;

ÔÇô pentru executarea unui contract la care Clientul/persoana vizat─â este parte (furnizarea de servicii/produse), pentru a face demersuri pre-contractuale la cererea Clientului sau pentru a furniza Clientului informa╚Ťii despre produsele ╚Öi serviciile oferite de┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.;

ÔÇô ├«n baza unei obliga╚Ťii legale aflate ├«n sarcina┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬á(de ex. identificarea ╚Öi prevenirea fraudelor, raportarea situa╚Ťiilor medicale ╚Öi a st─ârii pacien╚Ťilor);

ÔÇô ├«n baza interesului legitim al┬áMAD PRO WOOD S.R.L.┬á(de ex. centralizarea opera╚Ťiunilor, func╚Ťionarea unei baze de date interne, ├«ndeplinirea opera╚Ťiunilor curente pentru desf─â╚Öurarea activit─â╚Ťilor, dezvoltarea ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor, asigurarea unui nivel ridicat de securitate at├ót la nivelul sistemelor informatice, c├ót ╚Öi la nivelul loca╚Ťiilor fizice, ├«n special ├«n ceea ce prive╚Öte descoperirea ╚Öi minimizarea riscurilor ce pot afecta┬áMAD PRO WOOD S.R.L.).

  1. Care sunt consecin╚Ťele refuzului de a comunica datele personale?

Prelucrarea datelor cu caracter personal solicitate de c─âtre┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬áprin formulare/alte canale de comunicare este obligatorie, cu excep╚Ťia cazului ├«n care prelucrarea se ├«ntemeiaz─â doar pe acordul Clientului. ├Än acest caz, Clientul va fi informat c─â furnizarea datelor, respectiv a acordului, este op╚Ťional─â. ├Än celelalte cazuri, refuzul va determina imposibilitatea furniz─ârii de servicii sau produse de c─âtre┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.

  1. Cine sunt destinatarii datelor cu caracter personal prelucrate de MAD PRO WOOD S.R.L.

Destinatarii datelor pot fi:

ÔÇô furnizori de servicii: servicii IT (mentenan╚Ť─â, dezvoltare software), arhivare ├«n format fizic/electronic, curierat;

ÔÇô furnizori de servicii cu care avem rela╚Ťii contractuale;

ÔÇô furnizori de servicii de cazare si transport rutier din Romania, din spatiul UE si din spatiul Non-UE;

ÔÇô furnizori de servicii de contabilitate, avoca╚Ťi, autorit─â╚Ťi ╚Öi instan╚Ťe judec─âtore╚Öti;

ÔÇô autorit─â╚Ťi publice centrale ╚Öi/sau locale;

ÔÇô orice persoana╠ć, agent╠Žie sau instant╠Ža╠ć relevanta╠ć din Rom├ónia sau din alt stat ÔÇô ├«n ma╠ćsura necesara╠ć pentru constatarea, exercitarea sau apa╠ćrarea unui drept al nostru ├«n instant╠Ža╠ć.

ÔÇô persoane fizice sau juridice care act╠Žioneaza╠ć ca persoane ├«mputernicite pentru┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L., ├«n diverse domenii (de exemplu, servicii de plata╠ć, servicii de arhivare sau distrugere de documente etc.) de oriunde din lume, pe care ├«i vom obliga ├«nsa╠ć sa╠ć respecte cerint╠Žele legislat╠Žiei care va╠ć protejeaza╠ć drepturile ÔÇô aces╠Žtia presteaza╠ć anumite servicii pentru noi;

ÔÇô partenerii nos╠Žtri, cu care ne afla╠ćm ├«n relat╠Žii contractuale.

  1. CUI S╠ŽI ├ÄN CE CONDIT╠ŽII VOM TRANSFERA DATELE DVS. CA╠ćTRE O T╠ŽARA╠ć TERT╠ŽA╠ć SAU ORGANIZAT╠ŽIE INTERNAT╠ŽIONALA╠ć

Ca urmare a activit─â╚Ťilor prestate de┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬áeste posibil ca datele care identific─â realizarea unui serviciu sa parvin─â unor parteneri contractractuali afla╚Ťi ├«n ╚Ť─âri din spa╚Ťiul UE.

  1. Cât timp sunt prelucrate și stocate datele cu caracter personal?

├Än vederea realiz─ârii scopurilor sus-men╚Ťionate, datele cu caracter personal vor fi prelucrate de c─âtre┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬ápe tot parcursul rela╚Ťiei contractuale ╚Öi dup─â finalizarea acesteia, ├«n vederea conform─ârii legale aplicabile ├«n domeniu, inclusiv, dar far─â limitare, la dispozi╚Ťiile ├«n materia arhiv─ârii.

Informa╚Ťiile colectate de cookies sunt stocate timp de 26 de luni ├«n vederea realiz─ârii de analize ╚Öi rapoarte legate de performan╚Ťele website-urilor. Ele vor fi ╚Öterse ulterior acestei perioade.

  1. Securitatea datelor cu caracter personal

Lucra╠ćm din greu pentru a proteja client╠Žii nos╠Žtri, alte persoane ale ca╠ćror date le prelucra╠ćm s╠ži pe noi ├«ns╠žine de accesul neautorizat s╠ži de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucra╠ćm.

├Än special, am implementat urma╠ćtoarele ma╠ćsuri tehnice s╠Ži organizatorice de asigurare a securita╠ćt╠Žii datelor cu caracter personal:

Politici dedicate.

Adopta╠ćm s╠Ži ne revizuim practicile s╠Ži politicile de prelucrare a datelor client╠Žilor nos╠Žtri s╠Ži ale altor persoane, inclusiv ma╠ćsurile fizice s╠Ži electronice de securitate, pentru a ne proteja sistemele de acces neautorizat s╠Ži alte posibile amenint╠Ža╠ćri la securitatea acestora. Verifica╠ćm constant modul ├«n care aplica╠ćm propriile politici de protect╠žie a datelor cu caracter personal s╠ži ├«n care respecta╠ćm legislat╠žia protect╠žiei datelor.

Minimizarea datelor.

Ne-am asigurat ca╠ć datele dumneavoastra╠ć cu caracter personal pe care le prelucra╠ćm sunt limitate la cele care sunt necesare, adecvate s╠Ži relevante pentru scopurile declarate ├«n aceasta╠ć nota╠ć.

Restrângerea accesului la date.

Restr├óngem cu strictet╠Že accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucra╠ćm la angajat╠Žii, colaboratorii s╠Ži alte persoane care nevoie sa╠ć le acceseze pentru a le putea prelucra pentru noi. Toate aceste companii s╠Ži persoane fizice sunt supuse unor obligat╠Žii stricte de confident╠Žialitate s╠Ži nu vom ezita sa╠ć ├«i tragem la ra╠ćspundere s╠Ži sa╠ć ├«nceta╠ćm colaborarea cu ei ├«n cazul ├«n care nu trateaza╠ć protect╠Žia datelor dumneavoastra╠ć s╠Ži ale altor persoane cu maxima╠ć seriozitate.

Ma╠ćsuri tehnice specifice.

In cadrul┬áMAD PRO WOOD S.R.L.┬áutiliza╠ćm tehnologii care sa╠ć asigure client╠Žii nos╠Žtri s╠Ži alte persoane ca╠ć securitatea datelor lor este protejata╠ć.

Controlul furnizorilor nos╠žtri de servicii. Introducem ├«n contractele cu cei care prelucreaza╠ć pentru noi (persoane ├«mputernicite) sau ├«mpreuna╠ć cu noi (alt╠ži operatori ÔÇô operatori asociat╠ži) clauze pentru asigurarea protect╠žiei datelor pe care le prelucra╠ćm; aceasta╠ć protect╠žie merge cel put╠žin p├óna╠ć la minimul impus de legislat╠žie.

Des╠Ži lua╠ćm toate ma╠ćsurile rezonabile pentru a asigura securitatea datelor dumneavostra╠ć,┬áMAD PRO WOOD S.R.L.┬ánu poate garanta lipsa orica╠ćrei ├«nca╠ćlca╠ćri de securitate sau imposibilitatea de penetrare a sistemelor de securitate. ├Än cazul nefericit s╠Ži put╠Žin probabil ├«n care o astfel de ├«nca╠ćlcare va surveni, vom urma procedurile legale pentru limitarea efectelor s╠Ži informarea persoanelor vizate.

  1. Care sunt drepturile persoanelor vizate și cum pot fi exercitate?

Persoana vizat─â are urmatoarele drepturi:

ÔÇô┬áDreptul la informare┬áÔÇô dreptul de a primi informa╚Ťii detaliate privind activit─â╚Ťile de prelucrare efectuate de┬áMAD PRO WOOD S.R.L.┬áconform celor prev─âzute ├«n prezentul document;

ÔÇô┬áDreptul de acces┬áÔÇô poate solicita ╚Öi ob╚Ťine confirmarea faptului c─â datele sale cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de c─âtre┬áMAD PRO WOOD S.R.L.,┬á iar ├«n caz afirmativ poate solicita accesul la acestea, precum ╚Öi anumite informa╚Ťii. La cerere,┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬áva elibera ╚Öi o copie a datelor cu caracter personal prelucrat, copiile suplimentare put├ónd fi tarifate ├«n func╚Ťie de costurile efective ale┬áMAD PRO WOOD S.R.L.;

ÔÇô┬áDreptul la rectificare┬áÔÇô dreptul de a ob╚Ťine rectificarea datelor cu caracter personal inexacte ╚Öi completarea celor incomplete;

ÔÇô┬áDreptul la ╚Ötergerea datelor┬á(ÔÇŁdreptul de a fi uitatÔÇŁ) ÔÇô ├«n situa╚Ťiile reglementate expres de lege (├«n special ├«n cazul retragerii consim╚Ť─âm├óntului sau ├«n cazul ├«n care se constat─â c─â prelucrarea datelor cu caracter personal nu a fost legal─â), persoana vizat─â poate ob╚Ťine ╚Ötergerea respectivelor date. Urmare a unei astfel de solicit─âri,┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬ápoate s─â anonimizeze datele, lipsindu-le de caracterul personal ╚Öi s─â continue astfel prelucrarea ├«n scopuri statistice;

ÔÇô┬áDreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii┬áÔÇô ├«n situa╚Ťiile reglementate expres de lege (├«n special ├«n cazul ├«n care se contest─â exactitatea respectivelor date pe perioada necesar─â pentru determinarea acestei inexactit─â╚Ťi sau ├«n cazul ├«n care prelucrarea este ilegal─â, ╚Öi nu se dore╚Öte ╚Ötergerea datelor, ci doar restric╚Ťionarea);

ÔÇô┬áDreptul de opozi╚Ťie┬áÔÇô se poate opune ├«n orice moment, din motive legate de situa╚Ťia particular─â ├«n care se afl─â, prelucr─ârilor ├«ntemeiate pe interesul legitim┬áal┬á MAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬á(inclusiv cre─ârii de profiluri) sau realizate ├«n exerci╚Ťiul unui interes public sau al unei autoriz─âri cu care este investit─â┬á┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.;

ÔÇô┬áDreptul la portabilitatea datelor┬áÔÇô poate primi datele cu caracter personal ├«ntr-un format structurat, care poate fi citit automat, sau poate solicita ca respectivele date s─â fie transmise altui operator. Acest drept este aplicabil numai: (i) pentru datele cu caracter personal furnizate de c─âtre Client┬áMAD PRO WOOD S.R.L., (ii)┬á dac─â prelucrarea datelor cu caracter personal este realizat─â prin mijloace automate ╚Öi (iii) dac─â prelucrarea are ca temei legal fie executarea unui contract, fie consim╚Ť─âm├óntul persoanei vizate;

ÔÇô┬áDreptul de a depune pl├óngere┬áÔÇô poate depune pl├óngere fa╚Ť─â de modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal de c─âtre┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬ála Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal;

ÔÇô┬áDreptul de retragere a consim╚Ť─âm├óntului ÔÇô┬á├«n cazurile ├«n care prelucrarea se ├«ntemeiaz─â pe consim╚Ť─âm├ónt, acesta poate fi retras oric├ónd. Retragerea consim╚Ť─âm├óntului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuat─â anterior retragerii r─âm├ón├ónd ├«n continuare valabil─â;

ÔÇô┬áDrepturi suplimentare aferente deciziilor automate utilizate ├«n procesul de furnizare a serviciilor ╚Öi produselor MAD PRO WOOD S.R.L.┬áÔÇô ├«n cazul ├«n care┬áMAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬áia decizii automate ├«n leg─âtur─â cu datele cu caracter personal, persoana vizat─â poate (i) cere ╚Öi ob╚Ťine interven╚Ťia uman─â cu privire la respectiva prelucrare, (ii) ├«╚Öi poate exprima punctul de vedere cu privire la respectiva prelucrare ╚Öi (c) contesta decizia.

Clientul poate exercita aceste drepturi fie individual, fie cumulat, prin transmiterea unei┬ácereri scrise,┬ádatate ╚Öi semnate, la sediul┬áMAD PRO WOOD SRL┬áCOMUNA BUCOVAT, NR.936,JUDET DOLJ, Romania, EMAIL: [email protected].

  1. INEXISTENT╠ŽA UNUI PROCES DECIZIONAL AUTOMATIZAT

Respectul nostru pentru datele dumneavoastra╠ć include faptul ca╠ć le acorda╠ćm atent╠Žia umana╠ć necesara╠ć, prin intermediul personalului nostru. ├Än condit╠žiile actuale, ├«n calitate de utilizator al serviiilor noastre, nu vet╠Ži face obiectul unei decizii a noastre bazate exclusiv pe prelucrarea automata╠ć a datelor dumneavoastra╠ć (inclusiv crearea de profiluri) care sa╠ć produca╠ć efecte juridice cu privire la dumneavoastra╠ć sau care sa╠ć va╠ć afecteze ├«ntr-un mod similar ├«ntr-o ma╠ćsura╠ć semnificativa╠ć.

  1. MODIFICA╠ćRILE ACESTEI NOTE DE INFORMARE

Este posibil sa╠ć modifica╠ćm aceasta╠ć nota╠ć din c├ónd ├«n c├ónd. ├Än astfel de cazuri, va╠ć vom informa ├«n avans s╠ži nu vom reduce drepturile pe care le avet╠Ži cu privire la datele dumneavoastra╠ć prin modifica╠ćrile pe care le-am putea aduce acestei note.

  1. CE SEMNIFICA╠ć TERMENII PE CARE I-AM FOLOSIT ├ÄN ACEASTA╠ć NOTA╠ć

Autoritatea de supraveghere a prelucra╠ćrii datelor cu caracter personal: o autoritate publica╠ć independenta╠ć care, potrivit legii, are atribut╠žii referitoare la supravegherea respecta╠ćrii legislat╠žiei protect╠žiei datelor cu caracter personal. ├Än Rom├ónia, aceasta╠ć autoritatea de supraveghere a prelucra╠ćrii datelor cu caracter personal este Autoritatea Nat╠žionala╠ć de Supraveghere a Prelucra╠ćrii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Categorii speciale de date cu caracter personal (date cu caracter personal sensibile/ date sensibile): datele cu caracter personal care: dezva╠ćluie originea rasiala╠ć sau etnica╠ć, opiniile politice, confesiunea religioasa╠ć sau convingerile filozofice sau apartenent╠Ža la sindicate; datele genetice; datele biometrice pentru identificarea unica╠ć a unei persoane fizice; datele privind sa╠ćna╠ćtatea, viat╠Ža sexuala╠ć sau orientarea sexuala╠ć a unei persoane fizice.

Colaboratori: persoane fizice sau juridice care au ├«ncheiat un contract de colaborare cu noi s╠Ži care presteaza╠ć servicii clien╚Ťilor nos╠Žtri.

Date cu caracter personal: orice informat╠Žii privind o persoana╠ć fizica╠ć identificata╠ć sau identificabila╠ć (denumita╠ć ÔÇ×persoana╠ć vizata╠ćÔÇŁ). O persoana╠ć fizica╠ć este identificabila╠ć daca╠ć poate fi identificata╠ć, direct sau indirect, ├«n special prin referire la un element de identificare, de exemplu: nume, numa╠ćr de identificare, date de localizare, identificator online, unul/mai multe elemente specifice, proprii identita╠ćt╠Žii fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale a respectivei persoane. Astfel, de exemplu, ├«n not╠Žiunea de date cu caracter personal sunt incluse urma╠ćtoarele: numele s╠Ži prenumele; adresa de domiciliu sau de res╠Žedint╠Ža╠ć; adresa de email; numa╠ćrul de telefon; codul numeric personal (CNP); diagnosticul stabilit (sunt date sensibile); date genetice (sunt date sensibile); date bimoetrice (sunt date sensibile); date de geolocat╠Žie. Categoriile de date cu caracter personal despre dumneavoastra╠ć pe care le prelucra╠ćm sunt enumerate mai sus.

Operator: persoana fizica╠ć sau juridica╠ć care decide de ce (├«n ce scop) s╠ži cum (prin ce mijloace) sunt prelucrate datele cu caracter personal. Potrivit legii, ra╠ćspunderea pentru respectarea legislat╠žiei referitoare la datele cu caracter personal revine ├«n primul r├ónd operatorului. ├Än relat╠Žia cu dumneavoastra╠ć, noi suntem operatorul, iar dumneavoastra╠ć suntet╠Ži persoana vizata╠ć.

Persoana╠ć ├«mputernicita╠ć: orice persoana╠ć fizica╠ć sau juridica╠ć care prelucreaza╠ć date cu caracter personal ├«n numele operatorului, alta dec├ót angajat╠žii operatorului.

Persoana╠ć vizata╠ć: persoana fizica╠ć la care se refera╠ć (ca╠ćreia ├«i ÔÇ×apart╠ŽinÔÇŁ) anumite date cu caracter personal. ├Än relat╠Žia cu noi (operatorul), dumneavoastra╠ć suntet╠Ži persoana vizata╠ć.

Prelucrare a datelor cu caracter personal: orice operat╠Žiune/set de operat╠Žiuni efectuata╠ć/efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fa╠ćra╠ć utilizarea mijloacelor automatizate; de exemplu: colectarea, ├«nregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozit╠Žie ├«n orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrict╠Žionarea, s╠Žtergerea sau distrugerea respectivelor date cu caracter personal/seturi de date cu caracter personal. Acestea sunt doar exemple. Practic, prelucrarea ├«nseamna╠ć orice operat╠žiune asupra datelor cu caracter personal, indiferent daca╠ć prin mijloace automate sau manuale.

Stat tert╠Ž: un stat din afara Uniunii Europene s╠Ži a Spat╠Žiului Economic European.

Declara╚Ťie de conformitate

S.C. MAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬á┬ádeclar─â pe proprie r─âspundere c─â a luat toate m─âsurile pe care le-a considerat necesare cu scopul conform─ârii cu┬áintruc╚Ťiunile Regulamentului EU 2016/679 (GDPR) privind┬ácolectarea,┬áutilizarea┬á╚Öi stocarea datelor personale ├«n ╚Ť─ârile membre ale Uniunii Europene.

S.C. MAD PRO WOOD┬á S.R.L.┬ácertific─â faptul c─â ader─â la cerin╚Ťele de notificare, op╚Ťiune, transfer, securitate ╚Öi integritate a datelor, acces ╚Öi punere ├«n aplicare ale intruc╚Ťiunilor Regulamentului EU 2016/679 (GDPR) privind┬ácolectarea,┬áutilizarea┬á╚Öi stocarea datelor personale ├«n ╚Ť─ârile membre ale Uniunii Europene.